Ημερομηνίες Πάσχα, Ορθόδοξου, Καθολικού, παλαιού Ιουλιανού, για όλα τα έτη

Αρκετοί από τους επισκέπτες του ιστολογίου φτάνουν εδώ, αναζητώντας ημερομηνίες του Πάσχα, όχι μόνο για τα προσεχή χρόνια αλλά και για έτη του παρελθόντος. Βρίσκουν στο άρθρο του Απριλίου 2011 : «Πάσχα! Ελλήνων Πάσχα!»   δύο συναρτήσεις, αλλά μόνο για τον υπολογισμό του Ορθόδοξου Πάσχα.

Αν λοιπόν, αναζητάτε πιο πολλές πληροφορίες, ανοίξτε ή κατεβάστε το excel βιβλίο :  Easter_dates  ο βιβλίο δεν περιέχει μακροεντολές)

Είναι μία έτοιμη εφαρμογή για τα έτη 326 έως 4099, στην οποία το μόνο που θα κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε το έτος που σας ενδιαφέρει. Αμέσως θα δείτε, για το έτος αυτό, τις ημερομηνίες του Ορθόδοξου και Καθολικού Πάσχα αλλά και του παλαιού Ιουλιανού ημερολογίου.

Εναλλακτικά, στην παρακάτω εφαρμογή, επιλέξτε το κελί με τη χρονιά 2012, πληκτρολογήστε το έτος που σας ενδιαφέρει και πατήστε Enter.

(Η ανάρτηση αυτή τροποποιήθηκε την 25/6/2012)
This entry was posted in excel, Γενικά, Συναρτήσεις φύλλου and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Ημερομηνίες Πάσχα, Ορθόδοξου, Καθολικού, παλαιού Ιουλιανού, για όλα τα έτη

  1. Ο/Η vioannis λέει:

    Στο θέμα: «Ημερομηνίες Πάσχα, Ορθόδοξου, Καθολικού, παλαιού Ιουλιανού, για όλα τα έτη» προστέθηκε, για άμεση χρήση, μια διαδικτυακή αλληλεπιδραστική εφαρμογή για Excel. (Excel Web Application). Το πρωτότυπο βιβλίο excel φιλοξενείται στο Microsoft SkyDrive.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.